View My Stats

TTVYERSEKE

TAFELTENNISVERENIGING YERSEKE

  
  
  • Website Laatst Gewijzigd op woensdag 25 april 2018, 18:37:28.
Dutch English French German Greek Italian
Game11 Banner
logo butterfly “SponsorKliks,

 

Agenda - Toernooien

Login

Om alle nieuws/verslagen te kunnen lezen moet je ingelogd zijn
Oude verslagen kan je vinden in het archief

 

 

Terug naar Nieuws - Verslagen

Nieuws - Verslagen

Beste Lezer, 

Net als vorig jaar hebben we ook dit jaar weer het uitje voor de jeugd georganiseerd, daar het vorig jaar goed in de smaak gevallen was! Ook deze keer hebben we de jeugd in tweeën gesplitst.

De eerste dag was vrijdagavond 14 juni. We gingen eerst een uurtje lasergamen in s’Heer Arendskerke, daarna een uurtje bowlen in de Zeelandhallen in Goes. We troffen het dit jaar goed met het weer, het was droog! Na flink gezweet te hebben door het lasergamen konden we gelijk door naar Goes, alweer we gingen bowlen. We hadden begeleiding 18 personen, dus we hadden 3 banen afgehuurd, een geslaagde avond! 

De jongere jeugd ging op zaterdagmorgen naar het Vrijburgbad in Vlissingen om te zwemmen. In tegenstelling tot vorig jaar gingen we niet naar Goes, daar het zwembad in verbouwing is. Laat heel toevallig het week van 22 juni het zwembad 10 jaar bestaan! Hierdoor waren er extra activiteiten in het zwembad, waaronder een heus hindernisbaan. Ik had verwacht dat het drukker was, maar dit viel mee. Na 3 uurtjes gezwommen te hebben gingen we nog een uurtje bowlen in Goes. 

De beste bowler van de oudere jeugd was Jarno, die met maar liefst 126 punten na 10 keer gegooid te hebben de sterkste bowler bleek te zijn! De beste bowler van de jongere jeugd was David, die knap 100 punten behaalde. Proficiat beiden met dit behaalde resultaat!

Enkele foto’s van het uitje (meer kun je vinden op www.ttvyerseke.nl !):

 

Het waren dus zeer geslaagde uitjes die zeker voor herhaling vatbaar zijn! Wellicht i.p.v. 1 keer per jaar 2 keer per jaar een uitje organiseren? Wie zal het zeggen! 

Groetjes,

Youri

 

 {ttweet}